Nyheder

Kære alle

Hermed lidt corona opdateringer samt lidt nyheder.

Den 8/6 kom endelig den gode nyhed at forsamlingsforbudet er blevet hævet til 50 personer. Hvilket bringer os et skridt nærmere normale træningstilstande.

Nu kan vi igen tilbyde C-træning tirsdag og lørdag. Ligeledes åbnes der op for fælles sportræning. Da vi pt. er udfordret mht egnede sporarealer, forsætter sporholdene mandag kl 17 og tirsdag formiddag 9.30 indtil videre.

Prøven 1/8  hænger stadig i en tynd tråd. Der er visse retningslinier som er svære at overholde. Men der er lige kommet en opdatering fra DKK som vi følger op på og vender snarest tilbage. Vi har også planlagt en prøvedag 1/11 med Peter M Larsen som dommer.

Onsdag 24/6 er sidste officielle træningsdag i forårssæsonen. Traditionen tro vil vi gerne invitere jer til en træningsaften fuld af sjove opgaver og udfordringer samt grill og hygge. Vi holder også et minimedlemsmøde hvor I kan komme med ris /ros/ønsker og gode ideer. Håber at se rigtig mange!  Af hensyn til madindkøb bedes I melde jer til, gerne ugen før. Vi starter kl 17.30 . Du kommer bare når du kan.

Bestyrelsen har møde tirsdag 30/6 og vil gerne slutte det af ned en hyggelig grillaften sammen med C-holdene. Husk at melde til.

Bestyrelsen har talt om at udvide forårssæsonen med træning i juli. Vi vil gerne vide om dette har interesse så giv venligst Inge en tilbagemelding.

Den nye sæson starter 12 august.

Husk nu vi skal stadig overholde retningslinierne fra myndighederne så lad os sammen passe godt på hinanden.

Til sidst et tak til jer som har givet klubhus og plads en kærlig hånd. Det er blevet så flot!

Hilsen Inge