Lidt af hvert

Mens vi vinker farvel til august og smagen  af sommerferie er vi kommet godt igang med efterårssæsonen. Dejligt at opleve den store aktivitet der er på pladsen. Vi håber at den nye træningsplan,som løber frem til efterårsferien vil blive til stor gavn for os alle.

BYD endelig ind med ris og ros. Jeg vil gerne minde jer om at alle er velkomne på sporholdene.  Ønsker I nærmere info, kontakt jeres træner.

Husk klikkerkursus lørdag d 25 september. Dette kursus henvender sig især til vores nye hundefører men alle er naturligvis meget velkommen.

Forsat god træning. Husk at træne hjemme -det gør en forskel 👌

Animated Dog Emoticons

 

Hilsen inge

Teori om klikker træning. Første session lørdag d 28/8 kl 12

Kender du tanken bag klikkertræning? – hvis du ikke gør, eller trænger til en opfriskning så kom til en teori session om denne træningsmetode. Der vil også være praktisk træning.
Jeg gennemgår den teoretiske del og kommer med nogle tips til træning af de færdigheder, der er nødvendige. Den praktiske del vil bestå af nogle øvelser, der vil gøre dig bedre til at forstå hvad timing betyder i klikkertræning.

Der er 2 sessioner: Lørdag den 28. august kl. 12 og lørdag den 25. september kl. 14.

Hvis du gerne vil have praktisk træning med din egen hund skal du udover hund medbringe godbidder, både små og store, men gerne bløde, så hunden ikke skal bruge lang tid på at tygge; forskelligt legetøj fx bolde med og uden snor, pivedyr, bidepølse eller andet som din hund synes er sjovt at lege med.

Du behøver ikke tilmelde dig, bare mød op!

Vel mødt,
Eva

Velkommen tilbage til efterårs træningen

VELKOMMEN tilbage efter sommerferien!

Vi glæder os til at komme igang med en efterårssæson rig på træningsmuligheder og nyheder. Vi har udvidet sportræningen med et hold på udvalgte lørdage med Benedicte som træner,

Lydighedsholdene om onsdagen har fået en stor make over. Birgitte(hvalp ), Inger og Inge vil stadig være den røde tråd i træningen og stå for basistræningen ,men udover dette har 5 dygtige instruktører sagt ja til at undervise i forskellige øvelsesmoduler. Alt dette kan I se, hvis i går ind under træning i menuen. Der  er også onsdagstræningen også beskrevet nærmere.

Denne plan løber til efterårsferien. Derefter vil der komme en ny plan for vintertræningen.

Hvis spørgsmål kontakt jeres træner.

Så et lille tip🤪print kalenderen ud og a’jour før den med de løbende informationer.

Inge

Indskrivning for efterårssæsonen onsdag d 11 august 2021

Kære alle

Jeg  håber at I har nydt den dejlige sommer og hygget jer rigtig meget med jeres hunde. 

Image result for hund i hængekøje

 

 

Men ferien lakker mod enden og snart skal vi igang med træningen igenImage result for hård træning GIF

 

Vi glæder os til at byde alle velkommen til indskrivning onsdag d.11. August kl. 17, hvor vi ser frem til at præsentere en spændende efterårssæson fuld af mange forskellig træningsmuligheder. See the source image

På gensyn Inge

 

PS Husk at tilmelde jer til sommerfesten hos Henrik. Image result for partytime

Afslutning af forårssæsonen onsdag d. 30 Juni 2021

Kære Alle

Forårssæsonen er ved at lakke mod enden og onsdag d. 30/6 er sidste træningsdag. Som altid bliver denne træningsdag helt anderledes  med nogle timer fuld af sjove og mærkelige udfordringer. Hvor både I og de 4 benede vil blive testet.  Vi starter kl 16 og man kommer bare når man kan. See the source image

 

See the source image

 

 

 

Ved ca 18 tiden er grillen klar og så er dømt hygge.  Tag gerne familien med.  

Af hensyn til madindkøb  bedes I tilmelde jer til Inge. Helst på sms og gerne en uge før. 

Vi glæder os Til at se jer See the source image

På bestyrelsens vegne,

Inge