Nyt fra DKK, Hovedbestyrelsen og Påskehilsen fra Kreds 82

Nyt fra DKK:

Kære kredse, lokalafdelinger, specialklubber og tilknyttede aktører

På grund af den globale pandemi har Dansk Kennel Klub valgt at aflyse alle arrangementer, såvel indendørs som udendørs, frem til og med den 31. maj 2020. 

DKK opfordrer ligeledes alle kredse, lokalforeninger, specialklubber og tilknyttede aktører til at aflyse al træning, foredrag, kurser, skuer og udstillinger samt evt. andre typer arrangementer til og med 31. maj 2020.

Hele meddelelsen kan ses her på DKK’s hjemmeside: 
https://www.dkk.dk/nyheder/2020/dkk-aflyser-alle-arrangementer-frem-til-og-med-den-31-maj-grundet-covid-19

Det vil sige, der er aktivitetsstop for alle arrangementer både træning, prøver, kurser og udstillinger til og med 31. maj 2020.

 

Påskehilsen fra Kreds 82: 

Kære alle

Vi havde glædet os til, på begrundet optimisme, at kunne bringe en god påskehilsen om snarlig åbning af officiel træning. Bestyrelsen havde en genstart klar. Men som man siger: Forventningens glæde er den største. Lørdag morgen tikkede vedlagte mail fra DKK ind, om forlængelse af forbud for al træning osv. til 1 juni. Det var noget af en mavepuster og har naturligvis store konsekvenser for resten af forårssæsonen. Men jeg vil love jer, at lige så snart vi får grønt lys, går vi i gang og træner den tid der må være tilbage indtil efterårssæsonen starter.

Vi har besluttet, at alle indskrevne på hold i denne forårssæson, kan tilmelde sig træning i efteråret uden beregning. Ønsker du ikke at træne i efteråret, får du naturligvis dit træningsgebyr refunderet.

Husk pladsen er åben for selvtræning. Så kom ud nyd det gode vejr den dejlige træningsplads og hold din hundetræning ved lige. Vi henstiller dog til, at I forlader pladsen efter endt træning og ophold jer mindst muligt i klubhuset.

Regeringen siger: Hold afstand, afstand og atter afstand.

Vi siger: Træn kontakt, kontakt og atter kontaktSee the source image

På bestyrelsens vegne, Inge

 

Nyt fra hovedbestyrelsen:

Statsministerens udmelding her i aften om, at der ikke må finde store forsamlinger sted til og med august, giver anledning til mange spørgsmål.

HB følger situationen nøje, og vi er nødt til at få afklaret, hvor store forsamlinger, der er tale om.

Herefter skal vi nok melde ud så snart vi ved mere. 

Mvh. Hovedbestyrelsen