Tak for en fantastisk mosedag

Kære alle,

 

Vi viderebringer hermed en hilsen fra AGJ’s formand med tak for indsatsen fra alle og som I kan se i mailen nedenfor er Kirsten Skovsby ovenud tilfreds med vores indsats

På jægerrådets vegne skal også lyde en stor tak til alle jer og jeres hjælpere for en brav indsats i søndags og på alle møderne og aktiviteter forud for dagen.

 

Vi vurderer at der har være 11-1200 besøgende, som er lidt for få i forhold til tidligere år, men som altid ved vi at der er mange konkurrerende aktiviteter i juni måned, dog var det ikke strandvejr!

 

Kære  alle,

I går gik en meget stolt formand for AGJ rundt på oplevelsesdagen. Det er et helt utroligt flot arbejde I alle har lagt for dagen. Super velorganiseret, gæster som gik glade rundt og smilede fornøjeligt, børn stolte som paver med deres medaljer og ny viden om naturen – netop det der er målet med oplevelsesdagen.

 

Mange tak til alle også til dem som ikke er med på mailen for en særdeles flot indsats – frivilligt arbejde når det er allerbedst.

Fra Kreds 82 skal det også lyde en stor tak til alle som var med til at gøre mosedagen til en dejlig og hyggelig dag hvor vi fik fremvist vores hunde på bedste vis´.

Bestyrelsen ønsker aller en rigtig god sommer og vi ser frem til træning start d 14August kl 17 til træning og grill efterfølgende.

På bestyrelsens vegne

Inge Bentsen