Danmarksmesterskabet 2022 i spor for Schæferhunde

Så er det i weekenden at det sker. Danmarksmesterskabet 2022 i spor for Schæferhunde som bliver afholdt af vores kreds. Det bliver en fantastisk weekend, hvor vi skal se Danmarks bedste hunde på sporet. Se kildebilledet

10 dygtige hunde og deres hundefører har kvalificeret sig og heriblandt VORES egen Inger med Bianca.

 

Så kom og hep på de 10 dygtige deltagere og deres hunde og bidrag til den gode stemning. Og klap lidt ekstra og højere ad vores egen Inger med Bianca, når der er indmarch på pladsen på lørdag (22/10) ca kl 8.45, inden at der køres ud til sporene. Se kildebilledet

Om søndagen er der præmieoverrækkelse ca kl 17, hvor alle sejl er sat for at gøre det til en festlig afslutning på weekenden.Se kildebilledet

 

 

 

Der kan løbende følges med i resultaterne på Facebook gruppen IGP FH DM 2022

Hver hund går eet spor både lørdag og søndag.