Efterårssæsonen 2021

Så er vi endnu en gang nået til årets skift fra sommer til vintertid. Dermed også den tid hvor lyset på pladsen ikke rækker. Men heldigvis er vi så priviligerede at Pernille og Dennis stiller deres flotte renoverede ridehus til rådighed så vi resten af sæsonen kan træne indendørs. Det bliver vild luksus. Tusind tak til værtsparret! Husk at vi er på privat ejendom så ingen løse hunde, der skal samles op efter hundene og vises hensyn ved ind og udkørsel ad den lange smalle grusvej.

For at få træningen til at gå op i en højere enhed kræves der lidt. Så kig godt på træningsplanen (under træning)
Hvis der er spørgsmål så kontakt Inge på mobil 27812919

Jeg vil gerne runde første halvdel af efterårs træningen af med  at rette en stor tak til Tina, Vibeke, Pia, Eva, og Jacob som gjorde efterårets modultræning muligt.

Vi håber at I syntes at det har været både været lærerigt og inspirerende.

Tilsidst vil jeg huske jer på at sætte X i kalenderen første lørdag i December ( d 4/12 kl 13) hvor vi har sæson afslutning. Dette foregår traditionen tro ude i Åses og Sørens skov sammen med drillenisserne. Det plejer ikke at være kedeligt!! Og tag gerne familien med.

Nærmere info kommer snarest

Inge