Vigtigt!! Corona restiktioner

Kære medlemmer.

 Efter Mette Frederiksen udmelding ved pressemødet i tirsdags med en opstramning af forsamlingsforbuddet til højst 5 personer samt en anbefaling om, at ens sociale kontakter bør minimeres, er vi i bestyrelsen blevet enige om, at aflyse al officiel træning frem til d. 17. januar, hvor der er varslet nyt pressemøde. 

Selvtræning er selvfølgelig stadig muligt både på pladsen, i drivhuset (undt. torsdag) og på sporarealerne. Vi må bede jer om ikke at samles i grupper. Træn og kør hjem.

Hvis I har spørgsmål eller mangler gode råd til træningen så kontakt din træner. 

Myndighedernes opstramning rammer også årets generalforsamling. Schæferhundeklubben har meddelt, at det ikke er muligt at afholde kredsgeneralforsamlinger inden for tidsgrænsen. Derfor er vi nødt til at vente på næste udmelding fra myndighederne før vi kan sige noget om, hvornår det bliver muligt at afholde vores generalforsamling. 

Jeg vil holde jer løbende orienterede her på hjemmesiden. 

På Bestyrelsens vegne

Inge.